Chatul este menit să contribuie la diminuarea stresului în rîndurile adolescenților,  cât și a presiunii și nivelului în creștere a depresiei și sinuciderilor , mai ales în perioadele de risc pentru ei.

La ce să te aștepți de la Chat?

Un specialist te va saluta, va încerca cu drag să înțeleagă prin ce treci și să discute cu tine opțiunile pentru posibile soluții la situația ta. Tu vei spune la ce te aștepți, sau vom încerca să clarificăm asta din start împreună, ca să ne fie clar pe ce punem accent în discuție.

Putem discuta odată, dar și de mai multe ori, dacă dorești și ai nevoie. Tu decizi.

Dacă revii de mai multe ori pe chat, vom discuta asupra posibilelor teme de casă, ca să poți să depășești problema, cu care te confrunți.

Noi suntem la dispoziția ta, te așteptăm cu drag să te susținem! Credem în tine și suntem convinși că tu meriți tot ceea ce este cel mai bun, și că vei reuși să depășești problema/problemele sufletului tău, cu care te confrunți. Ești o ființă scumpă, specială și noi te tratăm anume în acest fel. Bine ai venit la noi!

*********************************

Vom fi bucuroși dacă veți distribui imaginea aceasta, ajutîndu-ne să identificăm persoanele, care au nevoie de susținere, ajutor și încurajare. Puteți plasa pe site-uri, bolguri și pe rețele de socializare sau trimite pe email sau distribui. Vă mulțumim.

anigif

Chatul anonim pe www.pentruviata.md: la ce să te aștepți?

4 gânduri despre „Chatul anonim pe www.pentruviata.md: la ce să te aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *